location, location, map, marker, pin
ז'בוטינסקי 100, פתח-תקווה
phone2, phone, contact, telephone, support, call
03-9040440
דף הבית >> מקינטות, פלנג'ר ועוד >> מקינטות - האספרסו האולטרנטיבי >> ביאלטי Bialetti >> מקינטה Bialetti Venus 6

מקינטה Bialetti Venus 6

 מחיר מחירון: 220.00 ₪
מחיר באתר: 178.00 
 
דמי משלוח: 0.00
אופציה - משלוח באמצעות שליח [במקום בדואר]:
 

אחריות: 3 חודשים ע"י היבואן
זמן אספקה באמצעות שליח: 5 ימי עסקים
יצרן: Bialetti

קניה מאובטחת
קניה מאובטחת
מספר קטלוגי: 810584
 

מידע נוסף
מקינטה ביאלטי דגם וונוס מנירוסטה ל-6 כוסות אספרסו

אלגנטיות קלאסית מעודנת
לאלה המעדיפים מקינטה נקייה ומבריקה וטעם קפה חלק יותר, מקינטות נירוסטה של ביאלטי (Bia
letti) מגלמים את קלות התפעול האגדית של ביאלטי בשילוב עם עיצוב עכשווי מלוטש.

ניתן לראות את מורשתו של ממציא המקינטה, BIALETTI, באיכות, באמינות ובעיצוב במקינטות העשויות מנירוסטה איכותית 18/10 עם ידיות ארגונומית, עמידה בחום.

עכשיו כולם יכולים להנות ממשקאות הקפה שהם אוהבים.
נתונים נוספים - לדגם - וונוס
קיבולת המקינטה:
-  מקינטה 2 כוסות - 160 מיליליטר
-  מקינטה 4 כוסות - 230 מיליליטר
-  מקינטה 6 כוסות - 300 מיליליטר

(לתשומת לבכם: הקיבולת המקסימלית של המיכל התחתון גדולה במעט מהתוצר הסופי, כמות מסויימת של מים יישארו בתום ההכנה במיכל.)
חומר נירוסטה:                 18/10
אפשר לעבוד עם אינדוקציה?  כן
אפשר להכניס למדיח כלים?   לא
אפשר לשטוף באופ ידני?      כן
========================================================
תחזוקה
לפני השימוש הראשון
  1. הסירו את כל המדבקות ואת כל האריזות
  2. יש לשטוף את כל חלקי המקינטה היטב ביד (לא במדיח)
  3. כדי "להריץ" את המקינטה, יש להכין קפה במקינטה (בהתאם להוראות ההפעלה בהמשך) ולשפוך אותו. יש לחזור על זה עוד פעמיים.
הוראות שימוש
  1. מלאו את המיכל התחתון עם מים קרים עד מתחת לשסתום הביטחון.
  2. הכניסו את החלק האמצעי למקומו והוסיפו קפה טחון בגובה הסלסלה. יישרו את הקפה הטחון (לא לדחוס). נקו את שפת הפילטר מגרגרי קפה טחון.
  3. הבריגו את החלק העליון לחלק התחתון. לא להשתמש בידית כדי להבריג, היא עלולה להישבר.
  4. הכניסו את המכסה ונעלו אותו לידית ע"י סיבוב בכיוון השעון של המנוף השחור למצב קרם.
  5. העמידו את המקינטה על מקור חום. אם מדובר הלהבה של גז, חשוב להקפיד שהלהבה לא תהיה גדולה יותר מתחתית המקינטה. אסור שהלהבה תשרוף את צדי המקינטה.
  6. לאחר מספר דקות, הקפה יתחיל לצאת למיכל העליון. כאשר הקפה מתחיל לבעבע יש להסיר את המקינטה ממקור החום.
  7. מזגו את הקפה.
הוראות ניקוי
  • רחצו את המקינטה בידיים עם מים חמים
  • יבשו היטב עם מגבת
  • לא להרכיב את המקינטה מחדש עד שהיא לא יבשה לגמרי (סגירת המקינטה כשהיא רטובה תגרום לכתמי התחמצנות).
  • אין להשתמש בסבון או בחומר ניקוי כלשהוא, גם לא בחומרים כימיים כגון חומץ, לימון, או מלח לימון.
  • אין להשתמש במדיח
  • אין להשתמש בסקוצ' או צמר פלדה או כל חומר מירוק
הטיפים וכללי זהירות
  • השתמשו בקפה טחון למקינטה. אין להשתמש בקפה טחון דק מידי.
  • בדקו את הרכיבים לראות אם הם לא התבלו. יש להחליף גומיה ו/או מסננת מפעם לפעם.
  • אסור להניח את המקינטה על מקור החום ללא מים בתוכה.
  • אין להשתמש במקינטה למשקאות אחרים כגון תה, קקאו או כל חומר אחר.
  • אש חזקה מידי וחימום יתר של המקינטה יגרום לטעם שרוף של הקפה. כדי להגיע להכנה נכונה של קפה במקינטה יש תהליך למידה של ניסוי וטעיה.
  • יש לאחסן קפה בקופסה אטומה במקום קריר ורחוק מאור השמש.
  • כדי לקבל את הטעם הטוב ביותר, רצוי להשתמש במים מסוננים.
  •  


 


Bialetti
 
Bialetti
 
Bialetti