location, location, map, marker, pin
ז'בוטינסקי 100, פתח-תקווה
phone2, phone, contact, telephone, support, call
03-9040440
דף הבית >> מקינטות, פלנג'ר ועוד >> מקינטות - האספרסו האולטרנטיבי >> ביאלטי Bialetti >> מקינטה Bialetti Mokacrem

מקינטה Bialetti Mokacrem

 מחיר מחירון: 280.00 ₪
מחיר באתר: 259.00 
 

דמי משלוח: 20.00
אחריות: 3 חודשים ע"י היבואן
זמן אספקה באמצעות שליח: 5 ימי עסקים
יצרן: Bialetti

קניה מאובטחת
קניה מאובטחת
מספר קטלוגי: 810605
 

מידע נוסף
מוקה קרם - הפלא של המקינטות - המקינטה שתפיק קרמה מדהימה

מוקה קרם (Moka Crém) היא המקינטה היחידה בעולם שמאפשרת להכין אספרסו עם שכב דמוי קרם מוקצף.
המקינטה בעלת המכסה היחודי והרשת הכפולה להקצפה (פטנט עולמי), ומכסה שקוף המאפשר למשתמש לבדוק את יציבות ההקצפה.
מוקה קרם זו המקינטה היחידה בעולם המצויידת במקציף פנימי ייחודי שהוא חלק אינטגרלי של המקינטה, המאפשר להזריק אוויר לתוך הקפה כדי לייצר קפה מוקצף ואוורירי.
תכונות עיקריות:
 
סגסוגת אלומיניום מתאימה למזון חומר
לא עובד באינדוקציה?
לא מתאים למדיח כלים?
כן רחיצה ביד
200ml /ספלים  3 גודל

תחזוקה
  1. הסירו את כל המדבקות ואת כל האריזות
  2. יש לשטוף את כל חלקי המקינטה היטב ביד (לא במדיח)
  3. יש להכין קפה במקינטה (בהתאם להוראות ההפעלה בהמשך) ולשפוך אותו. יש לחזור על זה עוד פעמיים. (כדי "להריץ" את המקינטה).
הוראות שימוש
 
  1. מלאו את המיכל התחתון עם מים קרים עד מתחת לשסתום הביטחון.
  2. הכניסו את החלק האמצעי למקומו והוסיפו קפה טחון בגובה הסלסלה. יישרו את הקפה הטחון (לא לדחוס). נקו את שפת הפילטר מגרגרי קפה טחון.
  3. הבריגו את החלק העליון לחלק התחתון. לא להשתמש בידית כדי להבריג, היא עלולה להישבר.
  4. הכניסו את המכסה ונעלו אותו לידית ע"י סיבוב בכיוון השעון של המנוף השחור למצב קרם.
  5. העמידו את המקינטה על מקור חום. אם מדובר הלהבה של גז, חשוב להקפיד שהלהבה לא תהיה גדולה יותר מתחתית המקינטה. אסור שהלהבה תשרוף את צדי המקינטה.
  6. לאחר מספר דקות, הקפה יתחיל בהדרגה לדחוף את המקציף. כאשר מוט המקציף מגיע לגובה מתאים אפשר להסיר את המקינטה ממקור החום.
  7. העמידו את המקינטה על משטח ישר ולא חלק. בדקו שוב שהמכסה סגור, החזיקו את מוט המקציף, הורידו והעלו אתו כ- 10 עד 20 פעמים, בתנועה מהירה כדי להקציף את הקפה.
  8. מזגו את הקפה המוקצף
הוראות ניקוי
 
  • רחצו את המקינטה בידיים עם מים חמים
  • יבשו היטב עם מגבת
  • לא להרכיב את המקינטה מחדש עד שהיא לא יבשה לגמרי (סגירת המקינטה כשהיא רטובה תגרום לכתמי התחמצנות).
  • אין להשתמש בסבון או בחומר ניקוי כלשהוא, גם לא בחומרים כימיים כגון חומץ, לימון, או מלח לימון.
  • אין להשתמש במדיח
  • אין להשתמש בסקוצ' או צמר פלדה או כל חומר מירוק
הטיפים וכללי זהירות
 
  • השתמשו בקפה טחון למקינטה. אין להשתמש בקפה טחון דק מידי.
  • כדי לקבל הקצפה טובה מומלץ להשתמש בקפה המכיל יותר רובוסטה.
  • בדקו את הרכיבים לראות אם הם לא התבלו. יש להחליף חלקים מפעם לפעם.
  • אסור להניח את המקינטה על מקור החום ללא מים בתוכה.
  • אין להשתמש במקינטה למשקאות אחרים כגון תה, קקאו או כל חומר אחר.
  • אש חזקה מידי וחימום יתר של המקינטה יגרום לטעם שרוף של הקפה. כדי להגיע להכנה נכונה של קפה במקינטה יש תהליך למידה של ניסוי וטעיה.
  • יש לאחסן קפה בקופסה אטומה במקום קריר ורחוק מאור השמש.
  • כדי לקבל את הטעם הטוב ביות, רצוי להשתמש במים מסוננים.


 


Bialetti
 
Bialetti
 
Bialetti